Demo – Rent A Car 2 Teması

Seyahat Çantanız İçin Olmazsa Olmaz Eşyalar

Yorum yapılmamış 35 Okundu
Seyahat Çantanız İçin Olmazsa Olmaz Eşyalar

Seyahate çıktığınızda başınıza neler geleceğini kestiremezsiniz. Bu nedenle seyahatinize çıktığınız zaman sizlerin yardımcısı yanınızda taşıdığınız sırt çantanız olacaktır. Gerçekleştireceğiniz seyahatlerde, sizlerin ihtiyacı olan olmazsa olmaz tüm gereksinimleri sizler için ele alıyoruz. Ortalama bir seyahat çantasının ağırlığı 25-30 kg’dır. Bu nedenle seyahat çantası alımını gerçekleştirirken, uygun kumaş kalitesine dikkat etmelisiniz. Amacınıza uygun bu çantaları piyasada tedarik etmeniz oldukça kolay, fakat seyahatlerinizde sorun yaşamamak için iyi bir seyahat çantasına ihtiyacınız olacaktır.

Seyahat çantanızın, sizlerin ihtiyacını giderecek derecede olması önemlidir. Boyutu ve özel bölmeleri ile birçok malzemeyi barındırması gerekmektedir. Şimdi seyahatiniz boyunca çantanızda bulunması gerekenleri sizleri için sıralıyoruz.

Fotoğraf Makinası
Seyahatlerinizde sıkça kullanacağınız malzemeler arasında geliyor. Anı ölümsüzleştirmek, seyahatiniz sırasında doğa harikası yerleri karelemek her gezginin hayalleri arasındadır. Bu nedenle çantanızda bulunacak malzemeler arasında olması gerekir.

Havlu
Seyahatiniz boyunca hijyeninize önem vermelisiniz. Bu nedenle seyahat havlunuzun yanınızda olması gerekir. Otel veya farklı konaklama yerlerinde sizlere verilen havlular temiz olmayabiliyor. Seyahatinizi kamp ve doğa seyahati olarak gerçekleştirecekseniz eğer sizlere sıkça lazım olabilecek bir seyahat malzemesidir.

Hafif Kıyafetler
Seyahatinize tek bir çanta ile devam edecekseniz, mutlaka hafif kıyafetler tercih etmelisiniz. Tabi tercih edeceğiniz hafif kıyafetler seyahat edeceğiniz bölgenin iklimine göre olmalıdır. Hafif kıyafetler konusunda fazla kırışıklık oluşturmayan kumaşları tercih edebilirsiniz. Çantanızda hafif kıyafetlerin olması sizleri olası bir yükten de kurtarmış olacaktır.

Mat
Bu köpük dolgulu malzeme sizleri yer soğuğundan korur. Özellikle kamp seyahatlerinizde üzerinde uyku tulumu ile rahatlıkla uyuyabilirsiniz. Hafifliği nedeni ile seyahatiniz için olmazsa olmaz malzemeler arasında yer alır.

İlkyardım Çantası
Doğa seyahatlerinizde veya herhangi bir seyahatinizde ufak çaplı yaralanmalara karşı kullanabileceğiniz bir çantadır. İlk yardım çantalarının içerisinde genellikle ağrı kesici, antibiyotik, yara bandı, gazlı bez, iğne, iplik, oksijenli su, pansuman bezleri gibi acil müdahale sağlık ekipmanları bulunur.

Çelik Termos
Seyahatiniz sırasında olmazsa olmazlar arasında çelik termos yer alır. Kısa ve uzun mesafeli seyahatlerinizde kolaylıkla taşıyabileceğiniz bu termoslar sayesinde sıcak ve soğuk suyu muhafaza edebiliyorsunuz. Çay, kahve ve sıcak içeceksiz seyahat gerçekleştiremem diyorsanız, çantanızda bulunması gerekenler arasında ilk sıraya koyabilirsiniz.

Kişisel Bakım Eşyaları
Her insan kendi kişisel bakımına önem verir. Bu nedenle seyahatlerinizde sıkça kullandığınız kişisel bakım malzemelerinizi çantanıza ekleyebilirsiniz. Bu sayede nerede seyahat gerçekleştiriyorsanız gerçekleştirin kişisel bakımınızdan eksik kalmamış olursunuz. Kişisel bakım malzemelerinizi seyahat çantanıza eklerken, öncelik sırasına göre eklemenizi tavsiye ederiz.

Su arıtma Tableti
Genellikle kamp, doğa seyahatlerinizde temiz su için gereksinim duyabileceğiniz su arıtma tabletlerinden çantanıza koyabilirsiniz. Doğa da su ihtiyacınızı karşılayacağınız kaynak bulduğunuzda su şişenizin içerisinde ufak bir miktar koymanız durumunda sudaki mikropları öldürür ve sizlere temiz içme suyu oluşturur.

Tüm bu seyahat malzemelerini sadece ufak bir çantaya sıkıştırabilir, seyahatinizde kullanacağınız aracınız da fazlasıyla yer açabilirsiniz. Seyahatinize uygun araç arıyorsanız, Araç Kiralama sayfası üzerinden Lokasyon belirterek anında size uygun araçları görüntüleyebilirsiniz. Kolay rezervasyon işlemi ile önceden rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz.

Yorum Alanı

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Müşteri Temsilcisi Adı
Müşteri Temsilcisi Adı

WhatsApp Mesaj

Konuşmayı Başlat